Sunday, April 3, 2011

Dalam Botol...

today..
tmpt aku keje bg aku duit lg..
RM100..
huhu...
then tibe2 kwn aku cll..
dia ajak kuar tgk wayang kt KLCC kol 8mlm...
so..
ape lg?
setuju jela..
lg pn aku dh lama xpg KLCC...
aku blik keje je..
trus cpt2 siap...
tkut lambat la...
coz aku blik keje pn kol 5.30pm....
dri PJ -> KL sentral..
then  dri KL sentral -> KLCC...
smpai je kt KLCC...


org yg prtama aku jmpa..
bkn kwn aku yg ajak aku tgk wayang tu...
tp aku jm pa bst frnd aku dulu!!
haha..
nama dia NAZRIN...
mmg rindu gle kt kau...
hahaha...
then aku trus pg TGV...
kwn aku dh pngil la...
dia dh blikn tiket..

korg rasa ctr ape yg kitaorg tgk???
dri tajuk post ni pn...
msti korg dh tau kn...
kitaorg tgk ctr DALAM BOTOL..


asl nama dia DALAM BOTOL??
coz dia pnya anu tu dh dibuang...
then diletakkn dalam botol...


bg aku..
crita ni xde la bst sgt...
cme bnyk pengajaran dan kesedaran...
tp yg aku plik nye..
couple kt sblh aku tu blh lak nk kiss2....
aiyo...
g bli couple seat la...
btw...
dlm crita ni dia ada gak selitkn unsur2 lawak...
and..
gay2 kt luar tu.. segera la brtaubat ye...
jgn g buang anu tu lak....
kang dh kawin..
istri tnya...
mana anu abg????
hahaha.....
pas kitaorg tgk wayang..
aku lepak2 dgn kwn aku...
farish and sape tah kawan dia lg 2 org tu...
aku xknal sgt...
tp nsib baik nazrin ada..
xla aku bosan sgt...
kitaorg lepak2 kt luar KLCC smbil melihat air pancut~


today...
aku mmg happy gila...
dh lama aku xrasa happy mcm ni...
thanks Farish and Nazrin..
jam 11.00mlm...
aku trus blik  ke kajang....
(^o^)"

No comments:

Post a Comment