Saturday, October 29, 2011

-MOViE TiME-

ASUS N43
hurm..
hari ni 29 oktober..
laptop apiz still xsiap2..
status dia still -Waiting-[WB1] Wait for Material/Spare Parts...
klu cll hotline dia.. jawapan dia still sama..
tgu LCD tu sampai dri Taiwan..
huh!
pape pn..sepanjang apiz cuti ni..
apiz bnyk gila tgk Movie...
korg nk tau movie ape yg apiz tgk??
huhu..
dlm bnyk2 movie yg apiz dh tgk..
movie ni yg apiz rasa yg trbaik..

REAL STEEL
Movie ni apiz tgk kt GSC IOI MALL...
First time dtg kt IOI MALL..
huhu..
ade org nk bwk..
pastu makan mahal2 lak tu..
ngeee~
papepn.. filem ni mmg bst.. dia pasal prtandingan robot vs robot.. robot yg kuat dikira pemenang la..
apiz ske tgk bdak lelaki tu.. comel.. haha.. pape pn, masa apiz tgk movie ni.. ada la gangguan skit dri org2 yg xbrtanggung jawab.. dia igt, dia sorg je yg bli tiket tu??.. tau la klu bayar guna Alliance Bank Card dpt free 1 tiket.. but org lain pn nk tgk movie tu gak!
1) dak india kt sblh aku.. dh la badan kau besar! pastu kau asik2 pusing kt kwn kau.. bkn pusing kpla je.. dgn badan2 kau skali.. abis brgegar kerusi ni tau x! then org tgk movie.. kau sebok brborak dri awal cerita sampai abis! aku rasa mcm nk bg je dia makan selipar aku ni.. tension!.. klu nk sgt borak2 sambil tgk movie.. g bli crita 7AMM tu!
2) sape tah yg dtg bwk 2 org anak kecik dgn org gaji dia.. pastu anak2 dia sebok main kejar2 kt depan tu. yg org gaji dia brdiri kt tepi prhatikan anak2 majikan dia.. Wei! org dtg nk tg movie.. bkn nk tgk anak kau g lari2 kt depan tu and buat bising.. xde otak nye org!

Then ni pulak movie yg pling seram.
White - The Melody of the Curse [KOR]
  filem ni xde kt wayang apiz rasa..
apiz download je..
movia ni pasal group K-pop (Girl) yg bru nk popular dgn tajuk lagu "WHITE".. tapi rupe2 nye ade kesah ngeri disebalik lagu ni.. studio yg diorg baru pindah tu dulu pernah trbakar dan telah mengorbankn byk orang trmnasuk Group K-pop (Girl). lagu white tu rupe2 nye asal dia group tu yg pnya. tp sebab semua ahli dia dh mati. lagu tu xditerbitkn dan lenyap mcm tu je.. sampai la ada salah seorg ahli group baru tu jmpa video tape yg ade rakaman video tu.
klu korg nk tau lebih lanjut..
korg blh la download sendri...
hehe..
klu korg nk tau.. apiz tgk movie ni sorg2 je kt TV besar.. mmg bst! but apiz tgk samapai nk abis je.. kiranye dlm lg 30minit nk abis, apiz stop and trus tutup tv.. sebab seram sgt! haha.. xsgup nk trus tgk mlm2 buta mcm ni.. then nk tido.. dh la bilik apiz je yg ada kt bwh ni.. sorg2 je.. apiz pn g la bwk kucing gemok apizmasuk bilik.. teman apiz tido.. hahaha!!.. esok pagi.. baru sambung tgk movie tu... :p

Now jom tgk movie ape lg yg apiz dh tgk and msh blm tgk (tp dh download)..
Paradise Kiss [JAP]
cerita ni pasal bidang Fashion and Modeling.. bst gak la.. cuma jln cerita dia yg agak slow.. but.. pakaian dia mmg bst!

Gantz - Perfect Answer [JAP]
Ni adalah sambungan movie Gantz yg prtama dan juga Ending kpda filem Gantz.. movie dia kali ni lebih hebat dan menarik dgn aksi2 yg lebih POWER.. terutama masa diorg brlawan kt dlm kereta api..


Koukou Debut [JAP]
Filem komedi dri Jepun ni mmg bst.. penuh dgn aksi lawak yg myb korg ckp lawak bodoh.. but apiz prcaya. korg msti trgelak pnya lah..

Little Black Dress [KOR]
dulu apiz ade jmpa DVD dia masa kt Times Square.. tp xtau nk bli ke x.. but now apiz dh download.. jimat duit~.. Movie ni jugak dlm genre komedi. dia pasl 4 org sahabat baik yg brmacam2 ragam.. klu korg nk tau mcm ne diorg masa mula2 brjumpa dulu.. diorg ni masuk kolej yg sama.. masa first day kt kolej.. mcm biasa la ada orentasi, diorg kna duduk dlm dewan yg kerusi dia dh ditulis nama masing2.. then kebetulan diorg duduk sebelahmenyebelah dan yg pling lawak.. diorg pakai black dress yg sama!!!

Sector 7 [KOR]
Filem ni diapasal Monster yg wujud kt dlm planta minyak.. filem ni ok gak la.. tp yg menghidup kn filem ni adalah lakonan gurl tu.. dri segi grafic dia.. ada part2 yg xnmpk real sgt.. boleh kata grafic filem GANTZ lebih hebat..

Bini-Biniku Ganster
movie ni kira ok jela.. xde la bst sgt pn.. but myb filem Melayu yg boleh dikatakn bst.. tajuk dia pn msti korg mcm pnh dgr kn dri filem2 luar...

Hantu Bonceng
UH! masa apiz tgk cerita ni.. ada 2 bnda yg trlintas dlm otak apiz...
1) BOSAN
2) Cerita dia sal ape sbnar nye?
Filem ni mmg dh mencetuskn kontroversi.. bkn yg baik.. tp yg tak baik.. cerita dia nk kata lawak.. lawak bodoh yg kdg2 xkelakar pn.. seram yg xseram lansung! cerita Korea "WHITE" tu lagi seram!

Nasi Lemak 2.0
apiz pn xtau ape motif 2.0 tu.. dri perhimpunan bersih 2.0 tu ke?? apiz tau Namewee ni Anti Kerajaan dan Penghina Negara kita (Hina Lagu Kebangsaan NEGARAKU).. mula2 tgk pn.. Filem ni ade unsur2 perkauman skit..and filem ni.. xbst mana pn...

Ni pulak Filem2 yg apiz dh download tetapi masih blm tgk lagi..

Raya Tak Jadi


The Cat [KOR]

Lud See Lud [THAI]
 
ada 1 lg filem "LIBAS"..
apiz dh ada..
tp xde rasa nk tgk pn..
coz tgk mcm xmenarik pn..
eklan dia pn tgk xbst je..
sampai sini je la post apiz..
apiz blh ckp..
filem2 luar lebih menarik dan hebat dri filem tempatan..
dan apiz masih lagi tgh mendownload movie2..
thnks to someone yg dh bg premium akaun and internet downloader..
hehe...
(^o^)V


No comments:

Post a Comment